loading...
نکات آموزشی زندگی
نکات آموزشی زندگی بازدید : 41 دوشنبه 07 مهر 1399 نظرات (0)

شرکت کشتیرانی ابتکار ترابر پارسا با همکاری کادر حرفه ای و مجرب بدینوسیله آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره رایگان در زمینه حمل و نقل بین المللی و خدمات حمل بار دریایی و حمل بار زمینی بصورت کانتینرهای معمولی ، کانتینرهای یخچالی و نیز کشتی های فله از بندر عباس و سایر بنادر فعال کشور به تمامی بنادر در حوزه خلیج فارس، اقیانوس هند ، دریای مدیترانه، اروپا، آفریقا، خاور دور، کانادا، آمریکا و استرالیا و بالعکس اعلام نموده و با دارا بودن نمایندگی رسمی در بندرعباس و ارتباط با شبکه های حمل و نقل بین المللی امکان ارائه خدمات به مشتریان در تمامی بنادر بین المللی در پنج قاره جهان در زمینه انجام تمامی امور حمل و نقل دریایی و صادرات و واردات کالاهای تجاری را فراهم نموده است.

کارشناسان این شرکت آماده دریافت هرگونه استعلام و ارائه ارزانتزین قیمتهای کرایه حمل با مناسب ترین سرویس های دریایی بصورت کانتینری و فله می باشند .

از دیگر خدمات این شرکت در زمینه خدمات دریایی ارائه سرویس های لجستیکی و خدمات جانبی حمل و نقل بین المللی از قبیل انبارداری ، بسته بندی ، بارگیری و چیدمان بار ، انجام تشریفات گمرکی ، ترانزیت داخلی و بخصوص ارائه خدمات تخصصی در زمینه حمل و نقل لوازم منزل و مبلمان به کشور های مهاجر پذیر از قبیل کانادا – استرالیا – آمریکا – اروپا و غیره می باشد.
لطفا” جهت دریافت اطلاعات بیشتر و استعلام هزینه فریت بار و حمل و ارسال دریایی بار از ایران به آمریکا (لس آنجلس، سانفرانسیسکو ، نیویورک، بالتیمور ، هیوستون واشنگتون)، کانادا (تورنتو، ونکوور، مونترال، کلگری، ادمونتون)، اروپا ( آلمان، بلژیک ، هلند ، فرانسه ،ایتالیا ، سوییس ، نروژ ، فنلاند، سوئد و…)، استرالیا (سیدنی، ملبورن، آدلاید، پرت، بریزبن)، آفریقا ( فریقای جنوبی ، نیجریه ، کنیا و … ) خاور دور و تمامی بنادر هند و چین  با شماره های ۸۸۵۵۲۳۰۱، ۸۸۵۵۷۵۸۶ و ۰۹۱۲۳۴۳۱۶۲۷ و یا شماره پنج رقمی ۴۵۵۱۳ تماس بگیرید و برای سایر راه‌های ارتباطی اینجا کلیک نمایید.

کارشناسان این شرکت آماده ارائه مشاوره رایگان و خدمات در زمینه حمل دریایی می باشند .

در ذیل گزیده ای از مراحل حمل بصورت دریایی خدمت شما مشتری گرامی ارائه می گردد.

مراحل حمل و نقل دریایی جهت حمل محصولات تولیدی ، کالاهای تجاری و بازرگانی به شرح زیر می باشد .

در ابتدا لیست مختصری از اقلام صادراتی که معمولا از ایران به سایر کشورها از طریق دریایی ارسال می گردد در ذیل قابل ملاحظه می باشد:

  • انواع فرشهای دستبافت و ماشینی ، قالیچه ، تابلو فرش، گلیم ، موکت ، کف پوش و صنایع دستی از قبیل انواع مصنوعات چوبی و فلزی ، خاتم کاری ، قلم کاری ، معرق ،
  • مواد غذایی سوپر مارکتی از قبیل رب گوجه فرنگی ، آبلیمو، خیار شور و انواع ترشیجات ، کنسروجات ، انواع ادویه ، انواع گلاب و عرقیات ، انواع شکلات و شیرینی های ایرانی ، سوه ان ، گز ، انواع لواشک و میوه های خشک ،  خشکبار ، میوه و سبزیجات تازه ، محصولات لبنی و پروتئینی ، انواع خرما ، انواع پسته ، زعفران ، کشمش ، سالامبور و پای مرغ
  • انواع ماشین آلات صنعتی ، نظیر ماشینهای پخت نان ، ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی، ماشین آلات بافندگی ، ماشین آلات صنایع چوب و کابینت ، ماشین آلات قالیشوئی ،
  • انواع سنگ های ساختمانی، سنگ گپ ، سنگ اسلب و سنگ پالت شده ، انواع سرامیک و کاشی ، آجر و سایر مصالح ساختمانی ، سیمان ،
  • انواع سازه ها و تجهیزات های فلزی در حجم و ابعاد مختلف
  • محصولات آلیاژی مانند شمش روی ، مس ، آلومینیم ، و صنایع  آهن فولاد
  • مواد معدنی مانند سنگ آهن ، گوگرد ،
  • انواع مشتقات نفتی ، قیر ، روغن پایه ، الکل و میعانات

انواع کالاهای صادراتی فوق بطور کلی توسط کانتینر و کشتی های باربری در مسیرهای دریایی به تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس ، آفریقا ، آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و آسیا قابل حمل می باشد.

آیا حمل و نقل دریایی مقرون به صرفه هست ؟

بسیاری از بازگانان و تاجران بین المللی در مقایسه بین انواع روش های حمل و نقل بین المللی از قبیل حمل هوایی، حمل زمینی و حمل دریایی؛ جهت کم کردن هزینه های حمل و نقل و نیز کاهش قیمت تمام شده کالای صادراتی خود گرایش بیشتری به حمل دریایی دارند.

لازم به یادآوری است کرایه حمل تنها یکی از شاخص های تعیین کننده جهت کنترل بازار بوده و ترانزیت تایم یا مدت زمان حمل از دیگر شاخص های تعیین کننده ای است که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد.

بطور خلاصه حمل و نقل دریایی و حمل با کانتینر در مسیر کشورهایی که راه زمینی با کشور مبدا ندارند و یا به دلیل بعد مسافت هزینه های حمل زمینی بسیار گران تمام میشود مورد توجه قرار می گیرد.

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

حمل و نقل کالاهای تجاری از طریق دریایی عموما توسط کانتینر های ۲۰ فوت و ۴۰ فوت صورت می گیرد. کانتینرهای ۲۰ فوت با ابعاد طولی ۶ متر و عرض و ارتفاع ۲ متر و ۳۰ سانتیمتر و به حجم تقریبی ۳۰ متر مکعب کوچکترین کانتینر موجود در مسیرهای بین المللی است.

با توجه به اینکه سرویس های خرده بار و یا اشتراکی که به آن سرویس های گروپاژ یا LCL نیز گفته می شود در مسیر خروجی از ایران به سایر کشورها از طریق دریایی امکان پذیر نمی باشد، لذا لوازم و بارهایی که نسبتا حجیم بوده و حمل هوایی آن به دلیل حجم زیاد بسیار گران تمام می شود و یا در مسیرهای زمینی قابل  حمل نمی باشند به ناچار از طریق دریایی توسط کانتینر ۲۰ فوت بصورت دربست و یا FCL حمل می گردد.

با توجه به توضیحات فوق باید در نظر بگیرید که در بسیاری از موارد حمل و نقل بار از طریق کشتی و کانتینر بسیار مقرون به صرفه تر از سایر راه های حمل می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تعیین نوع حمل می توانید از کارشناسان این شرکت درخواست مشاوره نمایید.

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

چه بارهایی را میتوان از طریق دریایی حمل کرد؟

نکات مهم:

  • حمل خرده بار دریایی و بارهای کوچک از طریق دریایی توسط کانتینر امکان پذیر نمی باشد. در اکثر موارد حمل دریایی به صورت کانتینر دربست و حداقل حجم یک کانتینر ۲۰ فوت به حجم تقریبی ۳۰ متر مکعب صورت می گیرد.
  • برای حمل بارهای کوچک و یا خرده بار میتوانید از حمل و نقل هوایی و سرویس های حمل زمینی بصورت خرده بار و یا LCL  استفاده نمایید. لازم به یادآوری است حمل زمینی بیشتر در مسیر کشورهای همسایه که دارای مرز زمینی با ایران هستند از قبیل ترکیه ، عراق  ، گرجستان ، ارمنستان ، افغانستان ، پاکستان و سایر کش.رهای مشترک المنافع  و نیز تمامی کشورهای اروپایی امکان پذیر می باشد.

برای شروع حمل دریایی جهت صادرات کالاهای بازرگانی چه اقداماتی می بایست صورت گیرد؟

  • استعلام نرخ :

یا با فرستادن اطلاعات دقیق بار از قبیل  نوع بار ، نوع بسته بندی ، وزن ، حجم و ابعاد بسته ها ، شهر و یا بندر مقصد ، آدرس بارگیری ، نسبت به درخواست قیمت کرایه حمل و یا استعلام نرخ اقدام بفرمایید .

همچنین با تماس با شماره های دفتر می توانید نسبت به درخواست بازدید و کارشناسی رایگان  در محدوده شهر تهران و  رزرو کارشناس جهت رویت بار اقدام نمایید. کارشناسان شرکت با مراجعه به  انبار صاحب کالا ضمن تهیه لیست اولیه و اندازه گیری وسایل نسبت به تخمین وزن و حجم تقریبی محموله اقدام نموده و پس از بررسی های لازم جهت تعیین نوع و  کیفیت بسته بندی ، طریقه حمل ، سایز کانتینر ، نحوه بارگیری و … مشاوره تخصصی به صاحب کالا ارائه می گردد.

 

 

منیع = حمل بار دریایی ابتکار ترابر پارسا  etpcargo.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 26
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 18
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 62
  • بازدید ماه : 175
  • بازدید سال : 985
  • بازدید کلی : 3,627